Over ons

Ondernemen360 zet zich in voor de ondernemer van vandaag en de ondernemer van de toekomst! We zetten ons in voor ondernemers rondom ieder relevant aspect op het gebied van ondernemen. Ondernemen360 raadpleegt hoge kwaliteitsstandaarden.

Onze kernwaarden waarin wij geloven waardoor we ons laten leiden zijn:

Persoonlijk

Ondernemen360 kent de markt van de ondernemer en weet wat doorgaans de probleem- en pijnpunten zijn. Door vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de zaken die zich zoal voordoen op het gebied van ondernemen willen we voor iedere ondernemer antwoord geven op veel voorkomende problemen en vragen. Dit alles dient plaats vinden naast ons hoofddoel: het informeren. Middels een persoonlijke benadering streven wij ernaar om de afstand tussen website en bezoeker zo klein mogelijk te houden.

Ondernemend

Het zit al in onze naam; ondernemen is waar het bij ons vrijwel allemaal om draait. Wij van Ondernemen360 zijn van mening dat ondernemen hand in hand gaat met resultaatgerichtheid, innovaties, kwaliteit, effectief te werk gaan, ambities en creativiteit.

Informeren 

De kern van veel van onze activiteiten is het informeren. Voor zowel de ondernemer van de toekomst als de ondernemer van vandaag. We willen onafhankelijke informatie aanbieden waarmee ondernemers iets kunnen. Wij staan zodoende voor eerlijke en betrouwbare informatie die je verder helpt.

Transparant 

De informatie die op onze website wordt aangeboden dient transparant en eerlijk te zijn. Dit is een voorwaarde om als betrouwbaar en rechtvaardig te worden gezien.

Neem een kijkje op onze website en neem contact op indien nodig middels de daarvoor bestemde contactpagina.

Het team van Ondernemen360!

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@ondernemen360.nl
 • +31 (0)84 877572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!