Legal & Finance

Het beheren van de 'Legal & Finance' binnen een onderneming wordt door vele gezien als een van de minder leuke werkzaamheden. Beide hebben voornamelijk betrekking op regeltjes, kleine lettertjes en een heleboel cijfers. Vanwege de complexiteit van beide termen wordt dit vaak extern uitbesteedt door ondernemers. We bespreken beide termen nogmaals kort om te verduidelijken waar de onder Legal & Finance pagina's over zullen gaan.

Legal

Tot de term 'Legal' behoren de rechten en plichten waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Het is als ondernemer van groot belang voldoende op de hoogte te zijn van de regels en wetten die er zoal gelden binnen het ondernemerschap. Zodoende ben je ten alle tijden voorbereidt op onaangename verrassingen. Vanwege de complexiteit van het begrip is het raadzaam om gebruik te maken van voldoende voorlichting. Hiervoor kun je het beste gebruikmaken van online bronnen zoals Ondernemen360 of persoonlijke adviseurs. Zodoende weet je altijd of je in je recht staat of niet. Laat jou en je onderneming ontzorgen door bruikbaar advies van anderen. Maak je niet langer zorgen om zaken die niet binnen jouw straatje passen! Ga voor veiligheid en hou je aan de regels.

Finance

De financiën. De kleine lettertjes en eindeloze cijfertjes die het ondernemen met zich meebrengt. Het zelf verzorgen van zaken als de boekhouding en administratie wordt door velen terecht gezien als complex en bovendien erg tijdrovend. Als ondernemer wil je niet dag in dag uit bezig zijn met het verwerken van financiële gegevens. Je wilt ondernemen! Om deze reden is het raadplegen van een boekhoudkantoor of relevante bedrijfssoftware een interessante optie. Zodoende kun je zaken als de boekhouding en administratie eenvoudig uitbesteden aan gespecialiseerde kantoren. Op de volgende pagina's worden alle relevante zaken die tot de 'Finance' afdeling van jouw onderneming besproken. Voorkom een financiële puinhoop en win voldoende informatie in.

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@ondernemen360.nl
 • +31 (0)84 877572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!