Als online informatieportaal  bieden wij voorlichting en informatie over alles wat met ondernemen te maken heeft. Om jou helemaal in deze informatiebehoefte te kunnen voorzien werken wij samen met enkele informatieve websites. Op deze pagina vind je diverse nuttige websites die financiële informatie verstrekken. 

Interessante financiele websites: 

Heb je vragen over verzekeringen, financieringen, pensioen of hypotheken? Op Allesovergeld.info vind je alle informatie over geld die je wenst. 

Al kennis gemaakt met het begrip CFD? Dit beleggingsproduct met hefboom is steeds populairder aan het worden. www.cfdonline.nl - Dé plek voor alle tips, informatie en advies over de juiste manier van beleggen met CFD's.

Heeft u zich al eens de vraag gesteld hoe te investeren in vastgoed? Bent u op zoek naar een website vol met informatie over beleggingen in de vastgoedmarkt? Bezoek dan de Nederlandse blogwebsite over beleggen : Strategisch beleggen. Na het lezen van het artikel met het startpunt voor beleggen in vastgoed van Strategisch beleggen zal vastgoed beleggen geen geheimen meer voor u hebben.

Wil je leren beleggen en zoek je informatie over beleggen en over in het algemeen over aandelen? Bezoek dan 123aandeel voor het kopen van aandelen.

Op zoek naar een kundig hypotheek adviseur? Een vergelijker voor hypotheek adviseurs vindt u op: hypotheekadviseurvergelijk.nl - De startplek voor het vinden van een betrouwbare hypotheekadviseur.

https://www.renteaanbieder.nl/: Op deze informatie website vind je alle (onafhankelijke) informatie rondom hypotheken en hypotheekrente. 

Op zoek naar een zakelijk informatieportaal? Raadpleeg dan Down Home

Wil je een hypotheek afsluiten en ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheek adviseur? HypothekenUnie is jouw onafhankelijke hypotheek adviseur.

Een pagina met vergelijkingen van verschillende soorten verzekeringen: https://www.verzekeringenvergelijken.info/ 

Een andere startpagina met kwalitatieve links voor alle soorten verzekeringen: http://verzekeringen.slammer.nl.

Zakelijkefinancieringsunie -> Zakelijk hulp voor ondernemers

Cadmus Hoensbroek -> Voor zakelijke financiering. 

WOZ Kwadraat -> Bezwaar maken tegen woz waarde of tegen erfbelasting, het kan bij WOZ2.

Laptops leasing -> kosten besparen op laptops dankzij Gogreen IT. 

Bedrijfsovername adviseur

financieel.arenacampus.nl

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@ondernemen360.nl
 • +31 (0)84 877572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!