Investeer in Sales

Salesmanagement

In de laatste jaren kregen veel bedrijven te maken met stagnerende verkoopresultaten. Ook (door)startende bedrijven ondervinden problemen om hun sales goed in te regelen. Ondernemen360 wilt middels haar ervaring op het gebied van sales laten zien wat de waarde van goede sales zijn en waarom het de moeite waard is om hierin te investeren. Wanneer ga jij het rendement van je verkoopafdeling optimaliseren?

Telesales

Of het nu gaat om een kortstondige campagne, introductie van een nieuw product in de markt, of structurele ondersteuning van uw salesteam, waarbij leads en afspraken gemaakt kunnen worden voor accountmanagers. Het is een uitdaging om de vooraf afgesproken doelstellingen waar te maken. Online wordt veelvuldig telemarketing aangeboden tegen scherpe uurtarieven plus commissiestructuur of met een vaste projectprijs.

Deze werkzaamheden zijn doorgaans voorzien van full service: adresbestanden worden verwerkt en in sommige gevallen vindt zelfs de gehele acquisitie van prospects plaats. De resultaten kunnen vervolgens worden verwerkt middels een CRM-systeem dat na afloop overgedragen zal worden. Een transparante werkwijze en tussentijdse evaluaties zijn hierbij aan te raden.

Accountmanagement

De afspraken, die door de telesalesmedewerkers worden gegenereerd, kunnen worden opgevolgd door accountmanagers van de opdrachtgevers. Maar er kunnen ook top accountmanagers uit een bepaald netwerk beschikbaar worden gesteld. Meestal wordt er op basis van een vaste commissie of tegen een vaste projectprijs gewerkt. Ook worden er accountmanagers gekoppeld aan klanten. De top accountmanagers gaan hierbij langs de absolute topklanten om sales af te dwingen en de (lange) termijn relatie te kunnen onderhouden.

Sales Scan

De Sales Scan is een dienst waarbij expertise wordt ingezet om van de sales organisatie van de klant een soort röntgenfoto te maken, deze foto wordt vervolgens nauwkeurig geanalyseerd en vervolgens met een verbeterplan afgerond. Indien nodig wordt de sales organisatie van de klant aangevuld met vaste of tijdelijke verkoopprofessionals en/of telemarketing om het verbeterplan ten uitvoer te brengen. Doelstelling is om de sales organisatie van de klant ook daadwerkelijk beter en vitaler te maken.

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@ondernemen360.nl
 • +31 (0)84 877572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!